Nu de Tesla Model S leasen bij LeaseBijtellingVriendelijk.nl

Deze volledig elektrische sport sedan is zijn tijd ver vooruit, de afwerking is van een hoog niveau en de techniek zeer vooruitstrevend. Weinig draaiende delen dus lage onderhoudskosten en geringe kans op reparaties. De accu’s liggen in de bodemplaat en de elektromotoren drijven de achterwielen aan (2013 modellen), vanaf 2015 zijn er ook 4x4 modellen verkrijgbaar.

De Tesla Model S is snel, zeer snel, veel vermogen en trekkracht maar geen versnellingsbak maken het een echte sport sedan. De Model S wordt ook wel de rijdende iPad genoemd. Er zijn een aantal uitvoeringen beschikbaar, maar het topmodel, de Performance, met het grootste accupakket (v.a. 85kw/u) en sterkste motor heeft toch wel ieders voorkeur. Bedenk wel dat de opgegeven 500 km volledig elektrisch worden afgelegd en wanneer de accu’s leeg zijn het even duurt voordat ze weer opgeladen zijn. Tesla is constant bezig met het plaatsen van gratis SuperCharge punten in Europa zodat u geheel kosteloos door heel Europa kunt rijden. De laadtijd duurt dan ongeveer 30 minuten. Er zijn echter nog laadpalen waarbij het opladen langer duurt.

De eerste Model S Tesla’s zijn eind 2013 uitgeleverd in Nederland. Mede dankzij de extreme subsidies en 5 jaar geen bijtelling is er een enorme vraag naar en heeft Tesla besloten om Nederland als eerste te voorzien.

Het Europese hoofdkantoor staat in Amsterdam. De showrooms zijn verspreid over heel Nederland om nader kennis te maken met deze bijzondere auto en de assemblage vindt in Tilburg plaats. Laat u gerust uitgebreid informeren door een van de medewerkers van Tesla en maak vooral een proefrit.

Meer informatie over de verschillende uitvoeringen en specificaties kunt u vinden op www.teslamotors.com/nl_NL/models