Helaas, geen subsidie...

Op een gebruikte elektrische of hybride auto is geen subsidie meer verkrijgbaar. Wel heeft u het voordeel van lagere gebruikskosten, geen of minder bijtelling en lagere investering i.v.m. de leeftijd van de auto en prijsverhogingen van, bijvoorbeeld, een nieuwe Tesla Model S. Alleen nieuwe of zeer jong gebruikte 100% elektrische personenauto's, jonger dan 6 maanden en/of met maximaal 6.000km. op de teller, komen in aanmerking voor de MIA subsidie (36% van maximaal € 50.000,-).

Nieuwe Tesla

Mocht u toch niet voor een voordelige gebruikte Tesla kiezen, dan kunt u met onze kortingscode voordeel krijgen voor aanschaf van een nieuwe Tesla! Ga naar www.teslareferralcode.nl en configureer uw nieuwe Tesla. Mocht u vragen hebben dan vernemen we dat graag. 

BPM

Op de auto's die wij aanbieden is géén of heel weinig BPM geheven waardoor deze veel duurder te produceren auto's niet heel erg veel duurder zijn dan vergelijkbare auto's die hogere verbruikskosten hebben.

Wegenbelasting

U betaalt géén wegenbelasting voor volledig elektrische auto's zoals de Tesla Model S of Nissan Leaf. Voor Plug-In Hybride auto's ontvangt u 50% korting op het wegenbelastingtarief (gegarandeerd t/m 2020), waardoor het bezit van deze auto's voordeliger is dan van conventionele auto's.

Bijtelling

Omdat de CO2 uitstoot van de auto's die wij aanbieden minder is dan 50 gram, betaalt u, voor een auto met een registratie voor 31-12-2013, 60 maanden lang 0% bijtelling vanaf de eerste volledige maand na datum eerste registratie. Voor een Tesla vanaf 1-1-2014 betaalt u 60 maanden 4% Bijtelling.

Ervaring

Omdat wij al sinds 2012 bezig zijn met volledig elektrische en semi-elektrische auto's en de bijbehorende regelgeving op ondermeer het gebied van bijtelling hebben wij op bijna al uw vragen een passend antwoord.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Bookmark and Share