Restwaarde garantie

Het vertrouwen dat wij hebben in een merk als Tesla is groot, zeer groot. Dit automerk gaat nooit meer verdwijnen, ondanks alle commotie rondom Tesla m.b.t. het behalen van winst, wat ze inmiddels maken, is Tesla het voorbeeld voor de auto-industrie. Misschien wordt Google, Apple of een ander automerk nog eens groot aandeelhouder of eigenaar van Tesla maar het merk Tesla blijft zeker bestaan. Tesla heeft bijvoorbeeld geen importeurs en dealers, alle omzet blijft hierdoor binnen de onderneming. Elon Musk had al snel door dat de marges erg laag zouden zijn, de productiekosten van met name het accupakket zijn nog erg hoog, dat is ook de reden dat Elon Musk ervoor heeft gekozen om Tesla’s zonder dure infrastructuur te gaan verkopen, daarnaast maakt Tesla bijna geen reclame om producten aan de man/vrouw te brengen. Deze nieuwe bijzondere bedrijfsstructuur maakt dat Tesla een voorspong heeft op de gevestigde orde. De productie van het nieuwste model, de Model 3 komt nu aardig opgang waardoor Tesla winstgevend is. Alleen Tesla zal Tesla niet zijn om al die winst te steken in het uitbouwen van hun organisatie. Het SuperCharge netwerk is uniek in de Wereld, in Europa kun je eigenlijk al je vakanties prima doen met een Tesla. Je bent misschien wat langer onderweg met je Tesla maar je zal elke 2 tot 3 uur een verplichte rustpauze hebben zodat je jezelf en je auto even oplaadt. De Model S en Model X, besteld voor 1-1-2017 zijn zelfs voorzien van levenslang GRATIS SuperChargen! De Model 3 en gebruikte Tesla’s, die besteld zijn na 1-1-2017 gaan 28ct per KW betalen, nog steeds voordeliger dan tanken.

De investering in een gebruikte Tesla maar ook andere volledig elektrische auto’s is hoger dan van een vergelijkbare auto, echter de procentuele afschrijving en gebruikskosten liggen veel lager, lagere onderhoudskosten, minder draaiende delen dus minder slijtage, geen brandstofkosten, bij een Tesla zelfs onderweg GRATIS tanken bij de Tesla SuperChargers en geen wegenbelasting t/m 2020. Wij verwachten ook dat onze overheid na 2020 geen wegenbelasting gaat heffen op 100% elektrische auto’s. Onze overheid ziet ook in dat we met z’n allen elektrisch moeten gaan rijden en zullen daarom blijven subsidiëren.

Omdat het vertrouwen in een Elektrische auto nog niet bij iedereen is doorgedrongen geven wij dus een gegarandeerde restwaarde-garantie! Maar voordat wij uw gebruikte Tesla of andere EV terugkopen kunnen we hem eerst voor u proberen te verkopen tegen de dan geldende marktwaarde, de meeropbrengst met aftrek van € 0,01 voor elke afgelegde kilometer is dan gewoon voor u. De restwaarde-garantie die wij afgeven is er alleen maar als u direct van uw auto af moet.

Restwaarde-garantie is naast onze andere servicecomponenten, 6 maanden BOVAG garantie, Financieringsmogelijkheden en inruilmogelijkheden een nieuwe tool om Tesla-eigenaren en andere eigenaren met een EV aan ons bedrijf te binden. We hebben al Tesla-rijders die meerdere keren hun gebruikte Tesla via ons hebben verkocht, gewoonweg omdat we de hoogst mogelijke opbrengst genereren en volledig ontzorgen.

Mocht u overtuigd zijn en ook een 100% Elektrische auto willen aanschaffen i.c.m. onze restwaarde-garantie maar uw auto van uw keuze hebben wij op dit moment niet beschikbaar, laat het ons dan weten dan kunnen we een gebruikte 100% Elektrische auto voor u gaan zoeken in Europa.