Lease nu de Opel Ampera 1.4 Hybrid

Alhoewel Opel de auto promoot als elektrische auto is hij dat niet. De auto is voorzien van een elektromotor maar voorin ligt een conventionele 1.4 zuinige brandstofmotor. Als de accu’s leeg zijn kunt u dus gewoon doorrijden en tanken. De kofferruimte is wat beperkt maar verder een heerlijke auto voor dagelijks gebruik.

Om lekker zuinig te kunnen rijden dient u wel de accu’s op te laden, de eerste kilometers rijdt de auto volledig elektrisch om daarna bij te springen met de benzinemotor.

Bent u opzoek naar een 0% Ampera laat het ons weten, want we krijgen regelmatig auto's aangeboden. Zoekt u een Ampera zonder bijtelling, stuur uw gegevens en zodra wij een auto krijgen aangeboden, nemen wij contact met u op.

Er is nóg een Opel Ampera: de nieuwe Ampera-e!

De Ampera-e van Opel is een totaal andere auto dan de eerste generatie. De Ampera-e is volledig elektrisch en heeft een enorm bereik: Opel belooft zelfs een actieradius van meer dan 500 kilometer. Testen laten wat minder kilometers zien, maar deze elektrische Opel overtroeft zijn concurrenten.

De Ampera-e is buitengewoon compleet uitgevoerd en rijdt bijzonder attractief. Uiteraard kan er snel worden geladen met deze elektrische auto. Lees alles over de Ampera-e op de website van Opel Nederland.