Onderhoud & Reparatie

De auto's die wij aanbieden zijn voorzien van de laatste technologie op het gebied van elektrisch- en semi elektrisch rijden en zeer duurzaam. De elektromotor(en) hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Ze ondersteunen de eventueel aanwezige verbrandingsmotor waardoor het gebruik en slijtage van deze brandstofmotor veel lager is dan van conventionele auto's. Tot slot worden ook de remmen minder belast omdat er geremd wordt op de elektromotor die daardoor weer energie opwekt welke gebruikt wordt voor het bijladen van de accu.

Verzekeren

Een goede en voordelige all-risk verzekering voor uw auto is natuurlijk erg belangrijk. Wij werken met verschillende verzekeringsmaatschappijen met scherpe tarieven en degelijke voorwaarden. Een Tesla Model S verzeker je al vanaf zo'n € 125,- per maand, all-risk!

Garantie

Auto's die niet meer in de fabrieksgarantie zitten of er binnenkort uitlopen, leveren wij af met 6 maanden BOVAG garantie. Hierdoor bent u gevrijwaard van onvoorziene reparatiekosten. Klik op het tabblad/button BOVAG om te zien wat de algemene voorwaarden zijn.

Laadpaal

Omdat onze auto's voorzien zijn van een stekker, dient u rekening te houden met de noodzaak van het opladen van uw auto. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een eigen laadpaal (vanaf zo'n € 530,- incl. BTW) bij u thuis en uw bedrijf. Voor een Tesla Model S is een laadpaal niet nodig, wel adviseren wij een 380volt (krachtstroom/3-fase) aansluiting om sneller te kunnen laden.

Bookmark and Share