Lease nu de Fisker Karma Dutch Edition

Dit mooie ontwerp van top designer Hendrik Fisker is bijzonder in alle opzichten. De gebruikte materialen voor deze auto worden ook gebruikt in het topsegment van de auto-industrie. Hij is breed, extreem laag en heeft nog geen 50 gram CO2 uitstoot. 

De aandrijving van deze sport sedan is op de achterwielen met een elektromotor en als de accu’s leeg zijn springt de GM/Opel 2.0 Turbo motor aan. Hierdoor kun je zorgeloos de hele wereld over, af en toe tanken en rijden maar. Om optimaal gebruik te maken van het accupakket dien je wel zo vaak als mogelijk de accu’s op te laden. De kofferruimte is beperkt van deze auto, hij is erg zwaar maar omdat de gewichtsverdeling laag en centraal is is de wegligging fenomenaal.

De Fisker Karma is prijzig echter als je het vergelijkt met andere auto’s van deze afmeting, afwerking en in dit top segment kun je gerust stellen dat hij voordelig is. Er zijn op dit moment voldoende Fiskers in omloop. Zoekt u een Fisker Karma, laat het ons weten en wij informeren u als eerste wanneer wij er een aangeboden krijgen. 

Meer informatie op Fisker.nl