Hyundai KONA ELECTRIC (100%) Premium 64kwh NIEUW

Prijs
€ 45.995,- Incl BTW
Autorapport
Merk
Hyundai
Model
KONA ELECTRIC
Uitvoering
(100%) Premium 64kwh NIEUW
Kenteken
HYKONA
Carrosserie
Personenwagen
10 km
Apk
Ja
Bouwjaar
2018
Bouwjaar
01-2019
Kleur
Blauw metallic
5
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat

Opmerkingen

Ter overname op basis van Financial Lease, koop bespreekbaar, nieuwe Kona nu nog in alle kleuren leverbaar!

We hebben een aantal Premium uitvoering met de grootste accu (64kwh) besteld. Deze worden in Q1/Q2 2019 verwacht, reserveer hem zsm want de vraag is groter dan het aanbod.

Voor meer informatie en/of vrijblijvende offerte, mail naar [email protected] of bel 088-Bijtelling (088-2458355 lokaal tarief).

Modeljaar: 2019
Motorrijtuigenbelasting: geen Onze autoprijzen zijn incl. BTW! Inruil bespreekbaar. Op al onze voertuigen geven wij 6 maanden BOVAG garantie! U bent op afspraak van harte welkom, ook na kantoortijden en/of in het weekend.Wij hebben bewust gekozen voor een scherpe prijsstelling! Heeft u elders echter een auto gezien die volgens u vergelijkbaar is en toch minder kost, dan kijken we graag met u mee of dit inderdaad het geval is en er geen belangrijke zaken missen of er iets anders met de aangeboden auto is. We hebben zo al veel miskopen helpen voorkomen en zijn ook u graag van dienst.

Onze autoprijzen zijn incl. BTW! Inruil bespreekbaar. Op al onze voertuigen geven wij 6 maanden BOVAG garantie! U bent op afspraak van harte welkom, ook na kantoortijden en/of in het weekend.

Wij hebben bewust gekozen voor een scherpe prijsstelling! Heeft u elders echter een auto gezien die volgens u vergelijkbaar is en toch minder kost, dan kijken we graag met u mee of dit inderdaad het geval is en er geen belangrijke zaken missen of er iets anders met de aangeboden auto is. We hebben zo al veel miskopen helpen voorkomen en zijn ook u graag van dienst.

Motor
Brandstof
Elektrisch
Verbruik
Transmissie
Automaat
Exterieur
Kleur
Blauw metallic
5
Wegenbelasting
geen per kwartaal / per jaar
Interieur
5
Garantie
6 maanden
Ja