Audi Q7 3.0 TDI e- tron Pro Line S Quattro GEVRAAGD

Prijs
€ 99.999,- Incl BTW
Autorapport
Merk
Audi
Model
Q7
Uitvoering
3.0 TDI e- tron Pro Line S Quattro GEVRAAGD
Kenteken
Q7ETRON
Carrosserie
Personenwagen
10 km
Apk
Ja
Bouwjaar
2016
Bouwjaar
12-2016
Kleur
Zwart metallic
5
Brandstof
Hybride
Transmissie
Automaat

Opmerkingen

Kijk op www.LeaseBijtellingVriendelijk.nl voor meer informatie. Gevraagd: Audi Q7 e-tron's met 15% Bijtelling.

Bent u de trotse eigenaar van een Q7 e-tron en zoekt u een nieuwe eigenaar voor uw auto, eventueel inclusief overname van uw lopende leasecontract? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van onze gratis verkoopservice. Wij genereren gegarandeerd de hoogste opbrengst voor uw auto, al sinds 2013! Onze verkoopservice is geheel kosteloos, bij verkoop is de volledige opbrengst, na aftrek van € 0,01 voor elke afgelegde kilometer als garantiereservering, voor u. Wij verdienen aan de financiering op uw auto of ontvangen een fee van de koper indien deze niet financiert. We beschikken over een grote prospect database en zeer brede advertentie mogelijkheden (ook via social media, FD.nl, BNR.nl, LinkenIn en GoogleAdwords) om zoveel mogelijk potentiele kopers te bereiken. Ook als uw Q7 nog voorzien is van een leasecontract kunnen wij zorggedragen voor een nieuwe contractant, u voorkomt daarmee hoge afkoop/beindigingskosten. Daarnaast ruilen wij ook auto's in en geven 6 maanden BOVAG garantie op uw auto bij de nieuwe eigenaar, daardoor heeft u geen gezeur of rompslomp achteraf. Wij ontzorgen u volledig bij de verkoop van uw auto tegen de best mogelijke prijs!

Ook voor het her-financieren bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt dan gewoon in uw auto blijven rijden maar beschikt wel over de benodigde liquiditeit, dat alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Op onze website deelt een groot aantal kopers en verkopers zijn/haar ervaring middels een referentie, zie daarvoor www.LeaseBijtellingVriendelijk.nl.

Bel: 088-bijtelling (088-2458355 lokaal tarief) of stuur een mail naar [email protected] voor een vrijblijvende opbrengstindicatie.

Modeljaar: 2019

Onze autoprijzen zijn incl. BTW! Inruil bespreekbaar. Op al onze voertuigen geven wij 6 maanden BOVAG garantie! U bent op afspraak van harte welkom, ook na kantoortijden en/of in het weekend.

Wij hebben bewust gekozen voor een scherpe prijsstelling! Heeft u elders echter een auto gezien die volgens u vergelijkbaar is en toch minder kost, dan kijken we graag met u mee of dit inderdaad het geval is en er geen belangrijke zaken missen of er iets anders met de aangeboden auto is. We hebben zo al veel miskopen helpen voorkomen en zijn ook u graag van dienst.

Motor
Brandstof
Hybride
Verbruik
Transmissie
Automaat
Exterieur
Kleur
Zwart metallic
5
Interieur
5
Garantie
6 maanden
Ja